Kthehu te lista

Vresht me sip 2000 m2

Prona me siperfaqe 2000 m2 ndodhet rreth 700m ne jug të mbikalimit të Kasharit, pranë Nënstacionit Elektrik Tirana 2. Zona ku ndodhet prona ka karakter rezidencial të llojit  shtëpi banimi 2-3 kate.  Prona ka një konfigurim në formë  katërkendore, me përmasat 61m x 41m. Prona ka akses në anën veriore të saj nëpërmjet një rruge parcelash të pa shtruar.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Vreshta

Të dhënat mbi siperfaqen

2000.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona ka infrastrukturë të rregullt dhe mund të furnizohet me energji elektrike nga rrjeti kryesor i zonës.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona mund të përdoret për mbjellje të kulturave të ndryshme bujqësore.

Çmimi i shitjes

9,184,000 Lek