Kursi i këmbimit

Politika e Privatësisë
  • Misioni i bankës
  • Struktura e bankës
  • Etika e biznesit
  • Politikat mjedisore
  • Informacioni Ligjor
  • Politika e Privatësisë
  • Ankesa
  • Sistemi i Sinjalizimit
  • CRS dhe FATCA
Kodi i valutës Banka blen Banka shet
EUR 119.55 121.4
USD 113.45 116.9
GBP 141.85 144
CHF 114.3 116.05
CNY 16.909 17.165
Refreskuar më: 5/17/2022