Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta

Bllokoni dhe zhbllokoni kartën tuaj përmes aplikacionit mobile 24/7 i cili mund të shkarkohet këtu ose telefononi në qendrën e kontaktit +355 42 389 389