Kthehu te lista

Ullishte me sip 14,700 m2 dhe Objekt Karabina me kater kate + Bodrum me siperfaqe totale 1262.1 m2 ndodhur ne Vlore.

Pronat, “Ullishte me sipërfaqe 14,700 m2” dhe “Objekt Karabina me sipërfaqe të bazës 1262.1 m2” , ndodhen ne qytetin Vlorës, në zonën e quajtur Pusi i Mezinit, në Zonën Kadastrale 8605, me akses te drejperdrejte ne rrugen dytesore e cila lidhet pingul me rrugën nacionale Vlorë-Fier.

 

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Truall dhe ndërtesë biznesi

Të dhënat mbi siperfaqen

14700.00 m2

Avantazhet e Pronës

Zona ka reliev kodrinor ku nje pjese e kodrave jane te mbjella me ullinj. Ndertimet e pakta ne te, kryesisht te perqendruara buze rrugeve kryesore, bejne qe kjo zone te kete dendesi te ulet banimi dhe intensitet minimal ndertimi. Prona ka akses nëpërmjet rrugës dytesorë të përshtatur që pas fillimit të ndërtimit të kompleksit e cila gezon nje infrastrukture relativisht te mire. Pronat   ndodhen rreth 100m në perëndim te rruges nacionale Fier-Vlore (rruga e vjeter  dhe rreth 500m ne lindje te Autostrades “Levan-Vlore”  Prona ndodhet rreth 3.4 km ne veri të Bashkisë së Vlorës dhe rreth 2.25 km në lindje të brigjeve të
detit.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Organizimi funksional
I projektuar si një kompleks arsimor, ne objekt zhvillohen ambjente klasash, laboratore, zyrash, salla mbledhje, mencë, nyje higjeno/sanitare, korridore, etj. Në pjesën qendrore të objektit zhvillohet berthama e shkallëvë dhe atriumi.
 

Çmimi i shitjes

1,500,000 Euro