Oraret e degëve

Agjencia Zyrat Qëndrore: E hënë - E premte 

08:30 - 15:30


Agjencitë ne Bulevardin Zogu i I-rë Tiranë dhe në Rruga e Kavajës, Kompleksi Arlis-Ndertim: E hënë - E premte

09:00 - 13:00


Agjencia në zonën e ish-bllok, Tiranë: E hënë - E premte

08:30 - 15:00


Agjencitë Durrës, Shkodër, Korçë, Fier: E hënë - E premte

08:30 - 14:00