Oferta e Verës për Depozitat 1-vjeçare

 

Fito Interes Fiks 3% në Lek dhe 2.5% në Euro me Depozitën 1-vjeçare!

ProCredit Bank ofron një super interes Fiks prej 3% në Lek dhe 2.5% në Euro për depozitat me afat 1-vjeçar. Një investim i sigurt për një plan kursimi 1-vjeçar, të cilin e përfitoni duke hapur depozitën me fonde të reja në bankën ProCredit. Jo vetëm që do të përfitoni një interes shumë të mirë pë të dyja monedhat, por gjithashtu ky interes do t'ju kalojë çdo muaj në llogarinë tuaj. Me ofertën e verës do të rrisni kursimet tuaja duke patur mundësinë të tërhiqni interesin çdo muaj nga llogaria personale.

Depozita Standarte

Ju mund të zgjidhni depozitën standarde në lek me ofertën e depozitës 1- vjeçare dhe do të përfitoni interesin Fiks prej 3% në Lek. Ju do të përfitoni jo vetëm një interes të favorshëm, por ky interes do t'ju kalojë automatikisht në llogarinë tuaj në fund të çdo muaji, ndërkohë që depozita vazhdon të maturohet dhe të fitojë interes normalisht.

Hap Depozitë

Depozita UP

Një nga depozitat që mund ti përshtatet planit tuaj të kursimit, është depozita me interes rritës. Pas çdo periudhe tremujore norma e interesit rritet dhe arrin maksimumin prej 5% në Lek dhe 4% në Euro në tremujorin e fundit (Afati maksimal i depozitës - 36 muaj). Me këtë depozitë ju keni mundësi të tërhiqni interesat e fituara menjëherë në fund të tremujorit që kalon. Në rast se dëshironi të ndërprisni maturimin e depozitës ju mund ta bëni atë pas çdo tremujori dhe interesat e përfituara deri në atë periudhë i merrni të gjitha.

Hap Depozitë

 

Mos e humbisni këtë mundësi për të rritur kursimet tuaja! Aplikoni sot dhe përfitoni nga normat tona preferenciale për depozitat në Lek dhe në Euro.