Back to list

Vreshti me sip 2000 m2

prona me siperfaqe 2000 m2 ndodhet rreth 700 m ne jug te mbikalimit te Kasharit, prane Nenstacinit Elektrik Tirana 2. Zona ku ndohdet prona ka karakter rezidencial shtepi banimi 2-3 kate.  Prona ka nje konfigurim ne forme pothuajse katerkendore , me permasat 61m x 41m. Prona ka akses ne anen veriore te saj nepermjet nje rruge parcelash te pa shtruar.

Property data

Property type

Vreshta

Property area

2000.00 m2

Property advantages

Prona ka infrastrukture te rregullt dhe muind te furnizohet me energji elektrike nga rrjeti kryesor i zones.

What can you use this property for?

Prona mund te perdoret per mbjellje te kulturave te ndryshme bujqesore.

Property price

9,184,000 Lek