Kthehu te lista

Truall + Ndertese Biznesi me sip 329 m2, Ndodhur ne Rrugen Hysen Lacej, Lagja Çlirimi, Shkoder.

Prona  eshte “Truall me ndertese 2K” (Objekt sherbimi) me siperfaqe trualli 329 m2 dhe ndertese 329 m2,e ndodhur ne Shkoder.
Mbi truall eshte realizuar nje objekt 2K I tipit industrial. Ndertesa eshte me konstruksion me skelet beton arme, mur tulle, solete monolite, dhe themele te tipit pllake. Fasada eshte e suvatuar dhe e lyer me boje , ne gjendje mjaft te mire . Ndertesa eshte e perbere nga dy kate, me siperfaqe prej 329m2.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Truall dhe ndërtesë biznesi

Të dhënat mbi siperfaqen

329.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona lokalizohet prane zones industriale te Shkodres te quajtur “Skenderbeg”, rreth 1.2 km (ne vije ajrore) ne verilindje te qendres se qytetit te Shkodres “Teatri Migjeni” dhe Radio Shkodra, rreth 200m ne lindje te kryqezimit “Shkoder-hani I Hotit”, rreth 1km nga Stadiumi, prane zones se Quajtur Rus dhe ne krah te rruges “Hysen Lacej”, ne thellesi prej 80m. E gjithe siperfaqja e truallit te regjistruar eshte e zene nga njolla ndertimore e objektit. Ajo shtrihet ne nje terren te sheshte dhe karakterizohet nga nje forme e rregullt gjeometrike, ne trajte drejtekendore.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Zona ku lokalizohet prona eshte nje zone njohur e qytetit te Shkodres, me kartaker komercial e industrial, ne krah te rruges kryesore, kemi pranine e objekteve te biznesit, servise ,magazina, autolavash, fabrika , pika karburanti etj.

Kjo prone mund te sherbej si ambient per zhvillimin e biznesit ne fushen e fasonerise. magazine, etj.

Çmimi i shitjes

14,820,000 Lekë