Open Responsive Menu

Ftesë për Tender - Shitje Asetesh

 

Më poshtë mund të gjeni një listë të pasurive të disponueshme për tu shitur nga ProCredit Bank sh.a.

Një informacion më të plotë për secilën pronë mund ta gjeni në këtë link:

http://aab-ankande.com/index.php/prona-te-bankave

Klikoni këtu për të parë listën e pasurive.

Në qoftë se jeni të interesuar për blerjen e këtyre pasurive ju lutemi na kontaktoni duke na dërguar emrin tuaj të plotë dhe numrin e telefonit në adresën: Selling.Item@procredit-group.com

Ose mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +355 69 20 54 160.