Kthehu tek lista

Arë me sipërfaqe 3890 m2. Sallmone, Durrës.

Prona ndodhet në fshatin Sallmone të rrethit Durrës, Prona me siperfaqe 3890 m2, është në një distance rreth 10 km nga qyteti i Durrësit, në një zonë bujqësore. Prona ndodhet në afërsi të Autostradës Tiranë -Durrës.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë Arë

Të dhënat mbi siperfaqen

3890.00 m²

Avantazhet e Pronës

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona mund të përdoret për mbjellje dhe kultivim të kulturave të ndryshme bujqësore

Çmimi i shitjes

1,244,800 Lek