Kthehu tek lista

Arë me sipërfaqe totale 1560 m2, Mirditë.

Prona ndodhet në fshatin Vau-Shkjeze, Mirditë. Prona është një tokë arë e cila ka formë të rregullt drejtkëndore. Toka është e rrethuar me gardh teli dhe është e mbjellë me hardhi rrushi. Në pronë futesh direkt nga superstrada Milot-Rreshen. Prona është e pajisur me të gjithë infrastrukturën e nevojshme.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë Arë

Të dhënat mbi siperfaqen

1560.00 m²

Avantazhet e Pronës

Nga pikëpamja urbanistike kemi të bejmë me një zonë bujqësore. Prona ka formë të rregullt gjeometrike me rrugë të ndërmjetme parcelash dhe kanale kullues e vaditës.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona mund të përdoret për kultivimin e kulturave të ndryshme bujqësore.

Çmimi i shitjes

1,248,000 Lek