Kthehu tek lista

Truall + Ndërtesë me sipërfaqe 3400 m2, Rrilë, Lezhë.

Prona ndodhet në fshatin Rilë të qytetit Lezhë. Prona ndodhet në një zonë me reliev fushor dhe karakter bujqësor e blektoral. Ne zonë ka mjaft ndërtime me karakter rezidencial. Aksesi për në pronë është i lehtë dhe rruga është e asfaltuar. Në pronë ndodhet një ndërtesë banimi me kushte të mira, ndërtesa është 2 katëshe dhe e rrethuar me murë gjatë gjithë perimetrit të saj.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

*Truall + Ndërtesë Banimi

Të dhënat mbi siperfaqen

3400.00 m²

Avantazhet e Pronës

Mbi pronë është realizuar nje objekt 1 k + papafingo , me sipërfaqe rreth 100m2, e cila rezulton e paregjistruar. Objekti figuron regjistruar si stalla, me sipërfaqe prej 125m2, rezulton të ketë një sipërfaqe faktike prej 230m2. Diferenca në sipërfaqe vjen për shkak të shtesave anësore në këtë objekt. Aksesi faktik dhe ligjor për në pronë realizohet nga ana jugore e saj, direkt nga rruga dytësore e shtruar por jo e asfaltuar.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Për rezidencë banimi.

Çmimi i shitjes

4,140,000 Lek