Open Responsive Menu

Njesi me sip totale 89.50 m2, Tirane.

Prona me sipërfaqe 89.50m2 ndodhet në një nga zonat më të frekuentuara të qytetit të Tiranës, kjo pronë ndodhet pranë kryqëzimit të rrugës së Dibrës me atë të rrugës së Barrikadave.

Prona pozicionohet në katin e dytë të ndërtesës ku bën pjesë. Kjo pronë kufizohet nga të gjitha anët me njësitë e katit ku ndodhet. Prona ndodhet në një distance 300 m në verilindje te qëndres se Tiranës dhe 80 m në veri të Prokurorisë së përgjithshme.

Hyrja për në ndërtesë ku ndodhet prona realizohet direkt nga rrugët e brëndëshme të pallateve. Hyrja për në pasuri bëhet përmes shkallëve të brëndshme të objektit

 

Vlera e shitjes 279,688 euro. ( I diskutueshëm).

Vendndodhja e prones

Shih hartën e madhe