Open Responsive Menu

Njesi me sip totale 20.29 m2, Vlorë.

Njësi Biznesi me sipërfaqe totale 20.29 m2, ndodhet në katin a parë të një pallati 8 katesh ne qytetin e Vlores.

Prona ndodhet prane bulevardit kryesor te qytetit Vlore, dhe aksesoshet nga rruga Veledin Kollozi ,

Prona ka nje siperfaqe te matur 20.29 m2, dhe aktualisht sherben si nje floktore , proan eshte e shtruar me pllaka te bardha dhe muret i ka te suvatuara dhe te lyer. ne brendesi te prones ndodhet nje nje tualet funksional.

Çmimi i shitjes eshte 3,043,500 Lek ( i diskutueshem).

Vendndodhja e prones

Shih hartën e madhe