Open Responsive Menu

Njësi me sip 20.2 m2, Njësi me sip 49.6 m2, Tiranë

Prona ndodhen në Linzë, në pjesën veri-lindore të qytetit te Tiranës.  Pronat ndodhet rreth 4.3 km nga qëndra e Tiranës, rreth 680 m në veri-lindje të Institutit të Shëndetit Publik, si dhe 291 m në distancë nga Teleferiku "Dajti Ekspres"

Zona ku ndodhet pasuria është me karakter banimi dhe karakter bizinesi. Objekti ku është pozicionuar prona është ndertim i ri.  Aksesi për në pronë realizohet nga ana jugore.

vlera e shitjes është 5,912,339 lek ( i diskutueshëm).

Vendndodhja e prones

Shih hartën e madhe