Open Responsive Menu

Are me siperfaqe totale 4896 m2. Berdice e Siperme, Shkoder.

Ara ndodhet ne hyrje te qyteti Shkoder, buze rruges nacionale, prane kryqezimit te Berdices,,

Prona ka dokumentacion te rregullt hipotekor,

Prona eshte e lire dhe sherben per mbjellje te kulturave te ndryshme bujqesore, Aksesi ne prone eshte i drejt persedrejti me rrugen kryesore

 

Vlera e shitjes eshte 186,000 euro ( i diskutueshem).

 

 

Vendndodhja e prones

Shih hartën e madhe