Kthehu te lista

Njësi me sipërfaqe totale 57.77 m², Lagja Besëlidhja, Lezhë.

Zona në të cilën ndodhen pronat është një zonë e cila është e mbuluar nga transporti privat që lidh qytetin e Lezhës me qytetet e tjera dhe me fshatrat përreth. Gjithashtu zona ka një mbulim të saj me rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike apo rrjetin e shpërndarjes së ujit të pijshëm. Zona në të cilën ndodhen pronat është një zonë e preferuar për qëllime rezidenciale dhe komerciale.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Njësi biznesi

Të dhënat mbi siperfaqen

57.77 m2

Avantazhet e Pronës

Njësia ndodhet në lagjen "Besëlidhja", Lezhë. Prona ndodhet në një objekt 8 katësh dhe 1 kat nëntokë. Kati përdhe ka njësi shërbmi, ndërsa katet e sipërme kanë funksion rezidencial. Prona ka akses nga rrugë të brëndëshme të bllokut të banimit të cilat kalojnë në anën lindore të pallatit. Korpusi i vetëm i shkallëve aksesohet nga fasada perëndimore. Njësia ndodhet në katin zero në skajin veriperëndimor të pallatit dhe hyrja realizohet nga fasada perëndimore.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona ndodhet pranë disa prej pikave kryesore të qytetit, si Stadiumi ”Besëlidhja”, Katedralja “Shën Nikolla”, Gjimnazi “Hydajet Lezha”, Shkolla 9-Vjecare “Gjergj Fishta”, Gjimnazi jopublik, Xhamia etj.

Çmimi i shitjes

26,547 Euro