Open Responsive Menu

Për ju Individë

 

Për Klientët Individë
Në ProCredit Bank do të përjetoni eksperiencën bankare gjermane që ofrohet në vendin tonë, nga e vetmja bankë me 100 % kapital gjerman në Shqipëri. Ne ju ofrojmë shërbime të plota bankare, mbështetur mbi principet bazë që ndjekim në punën tonë të përditshme:

Shërbim të personalizuar
Këshilluesit e klientit në ProCredit Bank ju shërbejnë me cilësi dhe profesionalizëm duke ofruar shërbimet që plotësojnë kërkesat tuaja.

Transparencë
Për ne është e rëndësishme që çdo klient të kuptojë të gjitha përfitimet dhe detyrimet që e shoqërojnë gjatë përdorimit të një shërbimi.

Këshillim financiar
Përpara se të zgjidhni një shërbim bankar këshilluesit e klientit ju ofrojnë konsulencë, me qëllim që ju të bëni zgjedhjen e duhur si dhe të merrni shërbimin që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Ne synojmë të ndërtojmë një marrëdhënie biznesi të qëndrueshme, korrekte dhe të kënaqshme me çdo klient.

Fillimi i faqes