Pyetesore dhe rezultate

I nderuar klient,
Ju falenderojme qe keni zgjedhur te vizitoni faqen zyrtare te ProCredit Bank.


Do te kerkonim nga ju te na dedikoheni vetem disa minuta per shprehur opinionin tuaj nepermjet plotesimit te kesaj ankete. Informacioni qe do te marrim prej saj, do te na vije ne ndihme per te evidentuar pakenaqesite tuaj dhe marrjen e masave per permiresimin e sherbimit te ofruar nga banka jone. Sigurojme konfidencialitetin e informacionit te dhene nga ju.

Ju lutemi printo , ploteso dhe dergoje me poste ne forme te nenshkruar ne:

Adresa postare:

ProCredit Bank Albania
Address:"Dritan Hoxha"Street
Laprake, Tirana

Faleminderit!
ProCredit Bank

Shkarko Pyetesor

Jo, Faleminderit