I nderuar aplikant,

Ne ju falenderojme qe keni shprehur interesin tuaj per te aplikuar per pune ne ProCredit Bank. Aplikimet tuaja jane te mirepritura.

Ju keni aplikuar per nje pozicion pune ne nje banke e cila eshte pjese e grupit nderkombetar ProCredit Holding AG me qender ne Frankfurt am Main, Gjermani, aksioneri kryesor i 21 bankave ProCredit te shperndara ne te gjithe boten. Si nje kompani nderkombetare, ne ruajme disa parime te cilat modelojne politikat e rekrutimit te stafit dhe ne menyre qe tju ndihmojme ne nje aplikim tuajin te suksesshem, deshirojme tju prezantojme disa prej ketyre politikave.

Se pari, cilat jane motivet e aplikimit tuaj ne ProCredit Bank? Ju mund te siguroni informacion te sakte mbi grupin dhe banken ProCredit, ne gjuhe te ndryshme ne faqen e meposhtme te web-it: www.procredit-holding.com. Rekomandohet qe ju te lexoni mbi kompanine dhe te jeni te gatshem ti pergjigjeni pyetjes se perse deshironi ti bashkoheni bankes ProCredit. Ne menyre qe  aplikimi juaj te jete i vlefshem ju duhet te hartoni nje leter motivimi, klikoni ketu Si te shkruani nje leter motivimi, e cila do ti bashkengjitet CV-se suaj.

Ju lutemi qe CV-ja juaj te jete ne linje me formatin e pasqyruar ne Forma Standarde e Aplikimit

Ne jemi shume te kujdesshem gjate shqyrtimit te aplikimeve tuaja. Ato aplikime, te cilat nuk komunikojne kualifikimet dhe motivimet e kandidatit dhe te cilat nuk pasqyrojne nje interes ose informacion mbi ProCredit Bank, nuk do te merren ne konsiderate.

Kandidateve te perzgjedhur per te kryer nje interviste me sektorin tone te burimeve njerezore ju kerkohet:

  • Te plotesojne me shkrim per rreth nje ore testin e matematikes logjike Kalimi i ketij testi eshte nje faze e rendesishme e procesit te rekrutimit. Nje shembull i ketij testi paraqitet ne Menune Testi i Matematikes.
  • Kandidatet te cilet kalojne testin e matematikes do te ftohen ne intervisten e grupit.
  • Kandidatet te cilet kalojne intervisten e grupit do te ftohen diten tjeter ne nje interviste individuale.

Ne ju informojme per rezultatin tuaj ne procesin e rekrutimit. Kandidatet e perzgjedhur duhet te kalojne te gjitha hapat e lartpermendura.
Ne shpresojme qe ju te jeni njeri prej tyre!

Per me teper, ne si ProCredit Bank vleresojme transparencen si ne procesin e rekrutimit ashtu edhe ne kuadrin tuaj te karrieres. Per kete arsye ne i kushtojme nje rendesi te vecante objektivitetit dhe asnjanesise gjate gjithe procesit. Te gjithe punonjesit e ProCredit Bank inkurajohen te perfitojne nga programet tona te trajnimit. Pjesemarrja e suksesshme ne testime dhe kurse jane vlera te rendesishme te kompanise tone, me shtrirje nderkombetare, per zhvillimin e karrieres.

Pervec testit te Matematike 1, te cilin ju duhet ta kaloni gjate periudhes suaj te proves, ne gjithashtu zhvillojme testin Matematike 2 dhe Kontabilitet. Ne japim ndihmen tone per trajnimin tuaj dhe arritjen e rezultateve te deshiruara te ofruara nga nje staf i kualifikuar. Njohja e mire e gjuhes angleze eshte shume e rendesishme per pozicionet menaxheriale dhe per kete arsye ne gjithashtu ofrojme kurse te gjuhes angleze brenda bankes. Akademite tona Rajonale ose Akademia ne Fyrth, Gjermani, mundeson trajnime per nivelet me te larta drejtuese.

Ne ProCredit Bank, ne vleresojme punonjesit me nje motivim te larte dhe me nje angazhim te perbashket dhe afatgjate ndaj qellimeve dhe objektivave te bankes. Ne e marrim seriozisht rrugen tuaj drejt karrieres, dhe ua lehtesojme zhvillimin tuaj profesional. Nga ana tjeter, ne gjithashtu presim standarde te larta nga ju.

Aplikimet tuaja jane te mirepritura ne adresen tone te internetit: Burime_njerezore@procreditbank.com.al


Faleminderit qe zgjodhet Banken Procredit!